Business Café bij

uienschilbedrijf Roussel - Moorsele

Unizo Gullegem, Unizo Wevelgem en Moorsele Onderneemt, sloegen op 15 november 2018 opnieuw de handen in elkaar voor een Business-Café, ditmaal bij Uienschilbedrijf Roussel-Lietaer in Moorsele.

Meer dan 130 ondernemers uit Groot-Wevelgem konden zo het verhaal van de ui volgen vanaf het moment dat ze gerooid worden tot het moment dat de ui het bedrijf verlaat om enkele dagen later bij jou in de keuken terecht te komen, klaar voor tal van lekkere bereidingen.

Het moet gezegd worden dat we letterlijk met open mond (en tranende ogen) stonden te kijken hoe professioneel en geïndustrialiseerd het eraan toegaat binnen dit familiaal bedrijf. Dit alles met oog voor een perfecte kwaliteit.

Ondermeer geschilde uien, uienblokjes, uienringen,... en dé specialiteit van het huis: brochettepartjes, worden er dagelijks geprepareerd door een kleine 50 medewerkers, voor uitvoer over het volledige Belgische grondgebied, maar daarnaast ook naar tal van andere Europese landen. Dit voor een wekelijkse hoeveelheid van zo’n 200.000 kg (!!!).

Grote spelers zoals Colruyt-Group, Pizza-Hut, maar ook tal van kleinere KMO’s behoren tot hun klantenbestand.

 

Na de rondleiding konden we gezellig napraten en wat netwerken met de collega’s, terwijl we genoten van een hapje en een drankje, waarbij een lekkere ajuinsoep uiteraard niet mocht ontbreken!

 

Nogmaals een dikke merci aan Jaklien, Pol, Charlotte, Louis en het hele team van Uienschilbedrijf Roussel voor de heel verzorgde en geslaagde avond!

 

Tot volgend voorjaar! Voor een nieuw Business-Café!

 

Het bestuur van Unizo Gullegem, Unizo Wevelgem en Moorsele Onderneemt.

 

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting