NIEUWJAARSRECEPTIE maandag 22 jan. 2018

 

We hebben het nieuwe jaar weer goed ingezet! De nieuwjaarsreceptie van "Moorsele Onderneemt" was een waar succes! Zo'n 130 mensen kwamen klinken op het nieuwe jaar in Het Zilveren Spoor! Dikke pluim en een woord van dank aan Het Zilveren Spoor voor de verzorgde avond met lekker eten en drank!

Een toffe sfeer, leuke bende, aangename babbels, kortom: gezelligheid troef! Dit geeft ons bestuur weer een grote portie energie om er weer een jaar volop tegenaan te gaan!

 

Wie erbij was, kan het alvast beamen! Het was weer een top-editie!

Onze nieuwjaarsreceptie was trouwens het ideale moment om onze splinternieuwe publiciteitszuilen voor te stellen. 4 verlichte zuilen, met aan de 4 zijden de logo’s van alle leden die onze vereniging telt. Deze zuilen zullen steevast op elk evenement die we zullen organiseren (Op stap met koude voeten, Klein Tokyo, Knetter, etc), opgesteld staan, zodat ook uw zaak visueel aanwezig is tijdens deze evenementen!

Kostprijs van dit alles aan u als ondernemer? Niets, nada, nothing, nul, = gratis! Dit is een extra troef die we onze leden willen geven als lid van “Moorsele Onderneemt”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting