NIEUWS

Moorsele Onderneemt deed mee door wenskaarten te verkopen en kond 2000 euro storten aanSaying Goodbey.Wie nog wenskaarten wil kan at nog steeds.Stuur een mailtje naar helle@moorseleonderneemt.be

Beste ondernemer,

 

Zopas hebben we een nieuwe stap gezet in de online aanwezigheid van het gemeentebestuur. De Facebookgroep ‘Ondernemen in Wevelgem’ werd zopas opgericht en zal de gelijknamige Facebookpagina vervangen.

 

De bedoeling is dat de groep kan uitgroeien tot een plaats waar we belangrijke nieuwtjes en leuke weetjes kunnen delen, maar ook waar ondernemers kunnen bouwen aan netwerk. We hopen alvast dat we dankzij de groep de lokale economie kunnen versterken. Een handelaar die op zoek is naar een vakman om werken uit te voeren in zijn handelszaak kan gerust eens polsen in de groep of er iemand dit werk wil uitoefenen. Of misschien heeft er iemand een praktische vraag over hoe men een bepaald probleem moet aanpakken? De kloof tussen het gemeentebestuur en de ondernemers verkleinen is één van de hoofddoelen van deze groep.

 

We hopen dan ook dat jullie willen helpen om van deze groep een interessante plek te maken.

 

Hierbij de link: https://www.facebook.com/groups/ondernemeninWevelgem/

 

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Robbe Deflo

stafmedewerker lokale economie · Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw en Wonen

Tel: 056 433 568 · Robbe.Deflo@wevelgem.be

Ondernemerscentra West-Vlaanderen werkte samen met Unizo de actie “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier” uit. Wevelgem ondersteunt de actie en probeert zoveel mogelijk handelaars te overtuigen om deel te nemen. De campagne werd uitgewerkt met Europese en provinciale steun, en wil de detailhandelaars een hart onder de riem steken. De actie gaat van start op 1 juni 2019. In plaats van een eenzijdige communicatie naar de consument, wil deze campagne de lokale handelaars betrekken. KLEUR & WIN De deelnemende handelaars krijgen immers een aantal kleurplaten aangeboden, die zij dan weer aan hun lokale en vaste klanten kunnen uitdelen. Door deze actie wordt de consument mee gestimuleerd om trots te zijn op zijn lokale handelaar(s). Op de website is meer info te vinden over de actie. De handelaars kunnen er kleurplaten downloaden en zelf afprinten of ze kunnen er enkele komen ophalen in het gemeenteloket of de gemeentehuizen in de deelgemeentes. Verder hoeven ze helemaal niets te doen voor deze actie, behalve de kleurplaten meegeven met de klanten en de ingekleurde tekeningen in ontvangst nemen. Kortom, een promocampagne die gratis wordt aangeboden en waarvoor men zelf bijna niets hoeft te doen. Wij als Moorsele Onderneemt willen meehelpen om deze actie bij onze leden te verspreiden. Via de gemeentelijke kanalen zal de de actie zoveel mogelijk bekend gemaakt worden bij de inwoners.

 

Moorsele Onderneemt

Rozenstraat 5 - 8560 Moorsele

info@moorseleonderneemt.be

BE 0414.300.361

hosted by BelgianHosting