Koude Voetentocht

2024

Het slechte weer hield de 378 wandelaars op zaterdag 24 februari niet tegen om er een lap op te geven. De start was in de nieuwe loods van Loon- & Grondwerken Vancraeynest waar voor een aperitief werd gezorgd door Crunchy Cocktails. Van daar vertrokken we richting centrum Moorsele waar we warme soep kregen bij advocaat Arne Verschuere en Marijke & Henk van Immo Maribrik.

Nog even doorstappen tot het Groene Lint waar Pizza Matic ons verwende met … een stuk pizza.In de Olmenlaan werden we verwelkomd bij Roussel Onions waar we konden genieten van een goed glas wijn van Pure Wijnen Devos.

Daarna was het tijd voor het hoofdgerecht, De Zotte Goeste zorgde voor een broodje met beenhesp en groentjes bij DMP Bouwproject. Een jenever kan er altijd nog bij en dat kon bij DVV Moorsele die voortaan Groep BDSV genoemd mag worden.

Eindigen deden we met een dessert door Heat gemaakt. Bij Pure Joy stond er een dessertbuffet klaar. Na 7 km was het tijd om naar de startplaats terug te keren waar er nog kon genoten worden van koffie, warme chocolademelk of een ander drankje ;-). Het duurde tot diep in de nacht maar het was de moeite waard. Tot volgend jaar!

Koude Voetentocht 2024