Nieuwjaarsreceptie 2024

17 januari 2024

Op woensdag 17 januari ’24  klonken we op het nieuwe jaar met de leden van Moorsele Onderneemt. #cheers

We mochten ook het schepencollege van Wevelgem en een delegatie van Ondernemend Gullegem en Unizo Wevelgem verwelkomen.

Meer dan 125 mensen genoten van de heerlijke hapjes van Heat en een glaasje wijn van Devos, de ideale ingrediënten voor een gezellige avond.

Bestuurslid Henk gaf ons een idee van wat er in 2024 al op het programma staat. Het gekend  Klein Tokyo weekend hebben we doorgegeven aan Sander & Mathieu, het groeide een beetje boven ons hoofd en we wilden ons graag meer toespitsen op onze ondernemers zelf. Wat je wel al zeker mag verwachten is onze traditionele Koude Voetentocht op 24 februari waar enkele leden van Moorsele Onderneemt hun bezigheden kunnen tonen en laten proeven aan de Moorseelse wandelaars.

Op vrijdag 7 juni brengt niemand minder dan Kamal Karmach zijn “STAND VAN ZAKEN”, een interessante lezing over de valkuilen van Ondernemen. Een datum om zeker in je agenda vast te zetten.

In het najaar zorgen we nog voor een workshop voor ondernemers en het Business Café, een bedrijfsbezoek met netwerkmoment met collega ondernemers.

Volgend jaar krijgt de nieuwjaarsreceptie een nieuw jasje, wat het wordt zal je later vernemen maar we kijken er alvast naar uit!

Nieuwjaarsreceptie 2024